طراحی دستی سازه بتن آرمه
کابردی برای دانشجویان
اصول طراحی سازه، یکی از مفاهیم مهم و کلیدی برای هر مهندس عمران است.
بسیاری از دانشجویان مفاهیم طراحی سازه بتنی و فولادی را در واحدهای دانشجویی یاد میگیرند، اما عیار یادگیری آنها زمانی تعیین میشود که بتوانند پروژه بتن یا فولاد خود را به بهترین شکل طراحی و ارائه کنند.
پروژههای تخصصی در پایان دوران لیسانس، یکی از فرصتهای مناسب برای تثبیت آموختهها برای هر مهندس عمران است تا بتواند در فضایی نزدیکتر به واقعیت، به طراحی سازههای ساختمانهای متعارف بپردازد.
سوالی که برای مهندسان قشر جوان مطرح است اینست که:
چرا با وجود نرمافزارهای مهندسی، باید طراحی دستی را یاد گرفت؟
در پاسخ به این سوال باید به این نکته اشاره کرد که نرمافزارهای مهندسی مانند Safe، Etabs، SAP و … بسیاری از امور طراحی را برای مهندسان راحت کردهاند؛ اما نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که کار با نرمافزار زمانی قابل اجراست که هر مهندس مبانی طراحی و مفاهیم را به خوبی بشناسد.
شناخت مفاهیم اصولی طراحی، به شما کمک میکند تا در تعریف و مدلسازی سازهها و حتی تحلیل و آنالیز نهایی به تمام جزئیات توجه ویژه شود تا مسئله یا نکتهای مغفول واقع نشود.
مهندسی که طراحی دستی را به خوبی بشناسد، با هر ابزاری به راحتی میتواند طراحی را انجام دهد و استفاده از نرمافزار بسیار دلچسبتر خواهد بود.
طراحی دستی مقدمهای برای کار حرفهای
اگر با مهندسانی که به صورت حرفهای در دفاتر مشاوره و فنی مشغول به کار طراحی هستند صحبت کنید، حتما به این موضوع پی خواهید برد که عموم مهندسان موفق، به خوبی اصول طراحی ساختمان را میشناسند.
با شرکت در دورهی طراحی دستی سازه بتن آرمه، اصول طراحی دستی را به طور کامل یاد خواهید گرفت.