لوگو

سرا

مراحل دریافت پروانه نظام مهندسی – اخذ اشتغال به کار مهندسان

مراحل دریافت پروانه نظام مهندسی – اخذ اشتغال به کار مهندسان

اگر شما هم جزء کسانی می‌باشید که در آزمون ورود به حرفه (نظام مهندسی) نمره قبولی کسب کرده‌اید، مسیری که در ادامه در پیش دارید به این شکل می‌باشد:

قدم اول حتما عضو سازمان نظام مهندسی استانتان بشوید. اگر تا الان عضو نشده‌اید، وارد سایت سازمان‌ نظام مهندسی استانتان بشوید و از بخش عضویت، مدارک و مراحلی که لازم است را به دقت طی کنید تا فرآیند عضویتتان تکمیل شود (این مرحله ممکن است حدود دو ماه طول بکشد)

 
توجه داشته باشید که فرقی نمی‌کند قبل از آزمون، فرآیند عضویت را انجام بدهید یا بعد از آن، با توجه به زمانبر بودن فرآیند بهتر است هر چه زودتر مراحل عضویت را انجام دهید.
بعد از عضویت در سازمان نظام مهندسی، لازم است اطلاعات شناسنامه‌ای، تحصیلی و لیست مدارک زیر را در سامانه سپامک به آدرس spamak.mrud.ir آپلود کنید.

مدارک مورد نیاز برای صدور پروانه در سامانه سپامک:

تصویر عکس ۶*۴ با زمینه سفید
تصویر تمام صفحات شناسنامه
تصویر کارت ملی 
تصویر رسید پرداخت هزینه صدور مجوز برای اولین بار در سامانه پاتمک 
تصویر گواهی سابقه بیمه (در صورت داشتن) 
تصویر کارنامه قبولی
تصویر کارت پایان خدمت برای آقایان
تصویر مستند سابقه کار 
تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی
تصویر پرداخت حق تمبر
 
قبل از آپلود مدارک، باید در سامانه امور مالیاتی پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیکی انجام دهید و آیسیک کد دریافتی از سامانه را در سامانه سپامک وارد کنید.
قدم دوم بعد از آپلود مدارک و احراز عضویت متقاضی از سوی سازمان نظام مهندسی، زمان مراجعه حضوری در سامانه سپامک درج می‌شود.  
پس از مراجعه حضوری، حدود دو الی سه ماه بعد پروانه اشتغال شما در سامانه سپامک قرار داده می‌شود.
 
حال باید به دفتر خدمات الکترونیک بروید و کد شهرسازی بگیرید، سپس آماده دریافت پروژه‌های خود باشید.
 
نکته مهم:
اگر در صلاحیت اجرا قبول شده‌اید یا جزء کسانی هستید که نمرات قبولی (48) و (49) دارید، شما باید در کلاس‌های آموزشی‌ای که برای شما تعریف شده شرکت کنید و نمرات قبولی کسب کنید، تا بتوانید برای فرآیند صدور پروانه اقدام کنید.

داوطلبانی که توانسته‌اند در آزمون نظارت موفق شوند، می‌توانند از دوره مهارتی و تخصصی "چگونه نظارت کنیم" بهره‌مند شوند و چالش ها و مهارت های گزارش نویسی ناظران را بیاموزند.

این دوره ویژه مهندسان عمران و معماری می باشد که توسط دکتر آرمانپور تدریس می‌گردد

چالش‌ها و مهارت‌های گزارش نویسی | دوره‌ی آنلاین | "چگونه نظارت کنیم"